Product review: Perfume Hanasuva
posted by Sarah May 13, 2017 0 comments
Hi guys assalamualaikummm~ so today i wanna do a honest review of a perfume. local perfume so i will be posting in malay lah kan.


sarah personally suka sangat bau dia.. sangat fresh. ni dah botol ke dua dah. bau dia tahan lama sangat. sarah jenis yg pakai tudung kejap kejap and simpan without basuh for few days. sepanjang sarah tak basuh tu memang hm wangi je sbb bau perfume tu still ada. fakta eh x tipu.

Kalau korang nak tau jugak perfume ni Yana samsudin punya yang pelakon tu ha yang tu la.. haha


itu kotak dia.. ni gambar di internet je sbb kotak sarah hilang huhu but memang cantik kotak dia kalau nak bagi hadiah kan x payah susah balut.. serious best perfume ni. sebab product tempatan kan and harga x de la mahal mcm luar negara punya beratus ratus. quality sama. baik kita support tempatan punya kan. 

kalau korang nak beli boleh Dm sarah on Ig. okayyyy?

see you guys in next post byee


Labels:

design by Wanaseoby